A Tölgyeserdő Birtok bármilyen családi összejövetel, születésnap, esküvő, legénybúcsú, lánybúcsú, bankett,  tréning, céges rendezvény, csapatépítő, vagy party remek helyszínéül szolgál. Mind a csodás környék, mind pedig a birtokra jellemző miliő tökéletesen alkalmassá teszi egy feledhetetlen rendezvény megrendezésére mindazok számára, akiknek fontos az exkluzivitás, a kényelem, és az, hogy az egyedi igényekre is találjon megoldást.

Tölgyeserdő birtok Kaba rendezványház
Tölgyeserdő birtok Kaba rendezványház szállás

 Kabán, Hajdú-Bihar megye szívében egy másfél hektáros területen tölgyerdő és bodzafák ölelésében várjuk vendégeiket. Ennek a kicsi városnak az egyik nyugodt és csendes szélén épült meg a Tölgyeserdő Birtok névre hallgató szállás amire akár a hotel jelző is megfelelő .

Az aktív kikapcsolódásra vágyók sem fognak unatkozni.  A birtok méreteiből adódóan rengeteg sport és egyéb tevékenységre is alkalmas. A város központja mindössze 2 km távolságra van ahol Gyógyfürdő strand, fagyizó és pizzázó is található.   Kaba környéken számos halastó biztosít lehetőséget horgászatra.  Valamint, 15 perc autóútra található Hajdúszoboszló    (A Fürdők Városa). 
30 perc autóútra fekvő Debrecen nyújt további izgalmas
programlehetőségeket.